U REPUBLICI MAKEDONIJI
Vlada Crne Gore

Vlada R. Makedonije

MVPEI

Dijaspora

Moja Crna Gora

Од вчерашниот прием ( 07.07.2019) кај Амбасадорот на Црна Гора во Скопје Нејзината Екселенција Марија Петровиќ со нејзиниот сопруг Иван Петровиќ по повод Денот на Државноста на Црна Гора